Які найпопулярніші види щіток для волосся?

Які найпопулярніші види щіток для волосся?

Автор: Андрій Дата: 24.02.2023 Переглядів: 461 Коментарі: 0

Ще більшу популярність серед жінок, ніж гребінець, отримала щітка для волосся, яку часто розглядають як ключовий інструмент для укладання. Щітка легко приборкує кучеряве волосся та розплутує волосся. Навіть чоловіки з довгим волоссям вважають, що щітка розгладжує їхні локони краще, ніж гребінець.

Однак, оскільки в магазинах так багато типів щіток для волосся, важко визначити, яка саме вам потрібна.

Ось короткий огляд 13 найпоширеніших щіток для волосся, які допоможуть вам звузити список побажань і додадуть вам більше впевненості під час наступної покупки.

Види щіток для волосся

Щітка у формі лопатки (Paddle Brush)

Щітка, з якою ви, мабуть, найбільше знайомі, це щітка у формі лопатки або по іншому щітка-весло. Зазвичай щітки мають форму великого овалу або прямокутника, вони чудово підходять для розплутування, видалення завитків і додання блиску. Хоча ви можете використовувати її, щоб створити свою унікальну зачіску. 

Щітка для розплутування волосся (Detangling Brush)

На перший погляд щітка для розплутування волосся може виглядати схожою на щітку-лопатку, але вона має кілька ключових відмінностей, завдяки яким вона не смикає та не ламає ваші вологі та ослаблені пасма.

Найбільша відмінність полягає в тому, що щетина, як правило, жорсткіша, імітуючи відчуття гребінця з широкими зубами. Маленькі пластикові наконечники на кінці кожної щетини допомагають масажувати шкіру голови, посилюючи приплив крові до коренів волосся.

Ви ніколи не повинні використовувати будь-які інші типи щіток для розпушеного, вологого волосся.

Щітка з щетини кабана (Boar Bristle Brush)

Натуральна щетина на щітці з щетини кабана чудово додає блиску, розгладжуючи ваші природні олії по вашим пасмам. Вони зроблять ваше волосся блискучим, не жирним.

Насправді один із прихованих талантів щітки з щетини кабана — це видалення жирного волосся, оскільки вона добре поєднується з сухим шампунем. Якщо раніше вам було важко позбутися крихітних білих плям сухого шампуню на волосках, спробуйте почистити їх цією щіткою з натуральної щетини.

Щітки з ворсу кабана неймовірно ніжні, що робить їх ідеальним рішенням для людей з будь-яким типом волосся. Ця щітка підкреслить вашу природну зачіску та однаково добре працює як на прямому, так і на кучерявому волоссі.

Щітка з синтетичної щетини (Synthetic Bristle Brush)

Якщо ви помітили, що натуральна щетина кабана робить ваше волосся дещо більш статичним, ніж вам хотілося б, виберіть щітку з синтетичною щетиною, яка часто виготовляється з нейлону.

Синтетичну щетину зазвичай можна знайти на більш доступних щітках-веслах, які продаються сьогодні. Вони добре підходять для тих, у кого дуже густе волосся.

Щітка зі змішаною щетиною (Mixed Bristle Brush)

Щоб насолоджуватися найкращим із обох світів, розгляньте щітку із синтетичною щетиною, яка оточена натуральною щетиною. Ці щітки чудово розплутують волосся, а також додають блиску.

Вони добре підходять майже для всіх типів волосся та є чудовою інвестицією для вашого арсеналу догляду за волоссям.

Щітка з металевою щетиною (Metal Bristle Brush)

Можливо, ви рідко побачите в продажу щітку з металевою щетиною, але вона займає своє особливе місце у світі догляду за волоссям. Ці щітки дійсно сяють, коли їх використовують для позбавлення від дуже впертого гарчання.

Крім того, їх можна використовувати для розчісування кучерявого волосся без зайвого завивання. Однак ви повинні бути дуже обережними, коли використовуєте щітку з металевою щетиною, оскільки метал може бути досить жорстким для коренів вашого волосся.

Щітка-подушка (Cushion Brush)

Щітка-подушка поєднує синтетичну щетину з гумовою подушечкою, щоб повністю позбутися від статики. Його слід використовувати лише на сухому волоссі для розплутування та розгладження.

Насправді, можливо, ви бачили, як ваш перукар використовує цей інструмент, щоб завершити ваш останній професійний стиль.

Щітка-браш  (Thermal Brush)

Щітка-браш має стати вашим улюбленим інструментом для домашнього обдування з професійним покриттям. Зазвичай виготовлені із синтетичної щетини або суміші синтетичної та натуральної щетини, ці щітки також мають металеву основу для природного нагрівання волосся за допомогою потужності фена.

Іншим варіантом, який останнім часом стає все більш популярним, є електрична щітка, яка продається у вигляді лопаток або круглої форми, залежно від того, чи бажаєте ви мати дуже об’ємний вигляд чи гладкі прямі коси.

Щітка, що вентилюється (Vented Brush)

Ще один хороший варіант для сушіння волосся – щітка з вентиляцією. Численні отвори в основі щітки дозволяють великій кількості нагрітого повітря проходити через щітку, коли ви обережно проводите її крізь волосся.

Зубці на цій щітці розташовані досить широко, щоб забезпечити якнайшвидше висихання.

Круглая щітка (Round Brush)

Круглі щітки можна використовувати для розплутування та розгладжування кучерявого волосся або для надання собі об'єму залежно від стилю щітки.

Майте на увазі, що діаметр щітки визначатиме тугість або пухкість завитка, якого ви досягнете. Якщо ви хочете пляжні хвилі на довгому волоссі, виберіть дуже широку щітку.

Якщо ви нещодавно зробили хімічну завивку, кругла щітка при сушінні феном - єдиний тип щітки, який рекомендують експерти, якщо ви взагалі ПОВИННІ її використовувати.

Вигнута щітка (Curved Brush)

Вигнуту щітку – одну з найскладніших для пошуку, але вона може бути корисною для тих, хто шукає новий спосіб підсилити природний блиск своїх пасом. Це також може прискорити процес укладання.

Коли вона прилягає до вашої голови, вона збирає та розчісує більше волосся за один рух, ніж традиційна гребінець.

Міні-щітка (Mini Brush)

Міні-щітка зазвичай виготовляється з натуральної щетини, оскільки вона використовується для розподілу олій, щоб позбутися завитків. Однак, на відміну від повнорозмірної щітки з щетиною кабана, ця міні-щітка має довжину лише дюйм або близько того, і використовується наприкінці вашої процедури укладання, щоб зачесати крихітні щітки.

Щітка для об'єму (Teasing Brush)

Щітки для об'єму також найчастіше виготовляються з натуральної щетини, оскільки ця щетина чудово захоплює волосся. Ці вузькі щітки потрібно потягнути в протилежному напрямку на тильній стороні волосся, щоб додати необхідний об’єм.

Почніть на кількох дюймах від коренів і проведіть щіткою до шкіри голови для досягнення найкращих результатів.

Останні думки

З такою кількістю щіток, які продаються сьогодні в магазинах, може здатися складним вибрати правильний варіант для вас. Ви можете виявити, що перша обрана вами щітка не приборкує ваші завитки і не додає потрібного обсягу вашому волоссю.

Перш ніж повністю відмовитись від пошуку, спробуйте щітку іншого розміру або стилю або виберіть інший тип щетини. Зрештою, ви знайдете ідеальну щітку для вашого образу.

ДІЗНАВАЙТЕСЬ ПЕРШИМИ
ПРО РОЗПРОДАЖІ І НОВИНКИ!
© SPL - виробник професійних інструментів для салонів краси 2009-2024